Третя річниця розстрілу Небесної сотні: сльози, квіти, свічки пам’яті (фото)

Перекритий рух у центрі Києва, сотні українців на Майдані в будній день, квіти та сльози. Країна вшановує пам’ять розстріляних снайперами та забитих до смерті «беркутівцями» і «тітушками» Героїв Майдану.

Чернівці, Донецька область, Черкаси, Вінниця, Київщина, Львів — активісти Руху «Справедливість», які у ті буремні часи всіляко підтримували і Майдан столичний, і тих, хто вийшов на вулицю в їхніх рідних містах, зі всіх куточків України приїхали сьогодні на Майдан, аби віддати шану тим, хто заплатив за Незалежність рідної держави найцінніше — життя.

«Медична служба Майдану», зустрівши на Інтститутській лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, робить йому приємний призент та разом згадують та заново переживають емоції трирічної давнини.

«Війна проти нас почалася зі зради та посібництва агресору президента і влади України у січні-лютому 2014 року.
У нас з’явиться реальний шанс закінчити війну і залишитися нескореними окупантами, лише поклавши край зраді нинішньої влади і їхньому бізнесу на війні.
Не сміємо допустити, щоб жертва Небесноі Сотні, жертва усіх полеглих і поранених на сході України героїв була марною.
Не сміємо», — сказав сьогодні Валентин Наливайченко на Інститутській. Там, де три роки тому за Україну померли більше сотні наших співвітчизників.​