Під час виборчих перегонів в Остерську територіальну громаду політсили не гребують брудними технологіями

Чернігівська обласна організація Руху В. Наливайченка «Справедливість» більше тижня перебуває на Остерщині, де 11 грудня відбудуться вибори до Остерської територіальної громади. Незважаючи на віддаленість громади від обласного центру, інші партії не нехтують брудними технологіями. Черн 3

Черн 1Окрім фактичного підкупу виборців, тут відбуваються постійні концерти баяністів, козаків, бандуристів — і це в той час, коли в країні фактично іде війна!

«Приємним є той факт, що коли все ж спілкуєшся з людьми — вони розуміють абсурдність ситуації!» — зауважує активіст Руху Володимир Березинський. Міські і сільські жителі з повагою відносяться до лідера нашого Руху Валентина Наливайченка, кажуть що постійно бачать його на телеканалах і підтримують кожне його слово, зауважує пан Володимир.

Весь цей тиждень до виборів, у день і після них, команда Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» буде знаходитись в Остерській громаді, аби захистити свій результат від брудних схем і махінацій із виборцями!

«НАШ № 1 у списку! Просимо підтримати чернігівську команду Руху В. Наливайченка «Справедливість» на виборах в Остерську територіальну громаду», — звертається до людей керівник облорганізації Руху Оксана Голубова.