Волонтери відзвітували перед учнями: їхні подарунки вже відвезли воїнам АТО на передову

Волонтер Руху «Справедливість» Володимир Березинський розповів учням школи № 20, що у Чернігові, в які саме гарячі точки Донбасу потрапили їхні сувеніри. Також учасник АТО Альберт Черешко вручив дітям пам’ятну фотографію.

Волонтер і учасник АТО розповіли школярам, як українські бійці на Донбасі цінують те, що оберегами дитячі малюнки, сувеніри, виготовлені дітьми власноруч.

IMG_1081

Після завершення зустрічі школярі фотографувалися на пам’ять, а керівництво школи ознайомило гостей із пам’ятною експозицією про участь випускників і батьків учнів школи № 20 в антитерористичній операції. У свою чергу діти запевнили: всі свої успіхи в навчанні вони присвячують українським захисникам.

IMG_1080

Нагадаємо, що після футбольного турніру, який пройшов у 20-тій школі, учні передали волонтеру Руху «Справедливість» Володимиру Березинському сувеніри для бійців АТО. Команда Чернігівської обласної організації Руху Наливайченка 11 жовтня передала допомогу захисникам України на бойові позиції в Красногорівку, Мар’їнку, а також в розташування в Луганській області.