«Я йду у владу задля того, або передати країну в чесні руки молодих, незаплямованих активних людей!»

Під час обласної установчої конференції у Черкасах, координатор проекту «Армія Гідності» громадського руху «Справедливість» Тарас Костанчук наголосив, що сьогодні країною керують самі негідники! Саме тому, всі патріоти повинні об’єднуватись та діяти на місцях.
«При владі негідники, які не зацікавлені в збереженні країни, як держави! Через це я впевнений, що Україні потрібні чесні, незаплямовані, активні молоді люди!» — наголосив Тарас Костанчук.
5 жовтня під час обласної установчої конференції у Черкасах було обрано керівника осередку руху «Справедливість» — Котляра Олега Вікторовича. Всі активісти одноголосно підтримали його призначення та висловили слова підтримки.
Тарас Костанчук зазначив, що у Черкасах вже кілька місяців працює громадська приймальня «Армії Гідності», де юрист-волонтер безкоштовно надає  кваліфіковані консультації. Цей регіон вже показав себе, як активний.
14570393_693490494139945_2211919469137498881_n
«Я бажаю команді «Справедливості»  у Черкасах наснаги та сил! Об’єднаними зусиллями нам вдасться зробити багато добрих справ для українців та для країни! Хочу, щоб цей регіональний осередок став одним із кращих в країні!»  — відзначив Тарас Костанчук, координатор проекту «Армія Гідності».