​Дитяче свято до Дня міста влаштували чернігівські активісти Руху «Справедливість»

Пішохідна проїжджа частина проспекту Миру — від центральної площі до філії Ощадбанку – стала святковим майданчиком для дітей Чернігова. Тут тобі — і ходулісти, і конкурс малюнку на асфальті, а для наймолодших – розфарбування розмальовок, і навіть сам князь Чернігівський в обладунках. Справжнє сімейне свято на День міста влаштували активісти Руху «Справедливість».

Дітей і дорослих розважали ходулісти, яких малеча називала дівчатками на супервисоких підборах. Найсміливіші гості свята навіть могли спробувати покрокувати разом із ними на ходулях.

Малеча і дорослі показували свою вправність і таланти на конкурсі малюнка, як на папері, так і на асфальті. Веселий ведучий проводив жваві конкурси для дітей. А для тих, хто промерз – гарячий час та смаколики.

За всім дійством спостерігав суворий князь Чернігівський, який залюбки фотографувався на згадку з усіма охочими. Тож дитяче свято до Дня міста Чернігова від Руху В. Наливайченка «Справедливість» запам’ятається і малюнками, які учасники конкурсів залишили собі на пам’ять, і фотографіями. Вони доступні для всі учасників свята на офіційній сторінці обласної організації:

https://www.facebook.com/Spravedlyvist046/?fref=ts