Регіони, міста, села, райони, а не столичні Банкова та Грушевського, — це і є Україна! — радник Наливайченка Р. Колєсніков

Екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко 19 жовтня 2015 року разом з відомими політиками та громадськими активістами презентував громадську організацію «Антикорупційний рух». Тисячі активістів по всій країні об’єдналися для спільної боротьби з корупцією.  І вже 5 березня 2016 року в Києві відбувся Об’єднавчий Конгрес громадських організацій, який ініціював «Антикорупційний Рух Валентина Наливайченка». У ньому взяло участь 157 громадських організацій зі всієї країни, які заявили про своє об’єднання в Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка «Справедливість».

w1-2973

«На з’їзді були присутні більше 800 відомих політиків і міжнародних представників, зокрема, послів іноземних держав. Наш лідер Валентин Наливайченко тоді сказав, що ми об’єднали 3000 активістів з 16 областей України. Зараз це – десятки тисяч людей, у яких одна ціль – нарешті почати розвивати країну та закінчити війну на Донбасі», — розповідає заступник керівника Руху «Справедливість», волонтер Руслан Колєсніков.

w1-2916

У владі потрібні нові обличчя, інакше ситуацію не змінити, говорить Руслан Колєсніков. Саме на це і зробив головний акцент у створенні політичної сили команді Наливайченка. Він об’єднав навколо себе тих людей, які не мали важелів впливу, але довели свій патріотизм під час Майдану та війни на сході країни. «У нас дуже багато у Русі ветеранів АТО, вже на платформі Руху «Справедливість» ми згуртували більше двох сотень громадських організацій, серед яких – десятки волонтерських, АТОшних, тих громадських активістів, які відстоювали та продовжують відстоювати правду та гідність країни на мирній землі, в тилу, воюючи з офшорниками, які засіли у владних кабінетах», — зауважує заступник Наливайченка.

photo575823873534176445

Не одна автівка була спалена активістам Руху «Справедливість» та проекту «Армія Гідності», розповідає Руслан Колєсніков. «Ми вже відчули на собі, що таке брудні інформаційні «вкиди». Але нас це не зупиняє, навпаки – загартовує та підштовхує йти вперед. Іти за нашим лідером Валентином Наливайченком, який, пішовши з поста керівника СБУ, не склав руки та продовжив боротьбу з корупціонерами. Рік він боровся з НАБУ та Генпрокуратурою, які відмовлялися розслідувати офшорні діяння представників влади. Але він через суд все ж добився того, щоб Генпрокуратура зареєструвала його заяву про причетність нардепів від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» до відмивання грошей через офшори. І ми всіма законними способами будемо добиватися правди та справедливості, гроші мають бути повернуті в нашу країн, корупціонери – сидіти за гратами», — зазначив він.

Наразі Рух «Справедливість» реєструє регіональні, районні, міські та селищні організація. Минулого тижня перші установчі конференції пройшли у Вінницькій:

та Київській областях:

«Регіони, міста, села, райони, а не столичні Банкова та Грушевського, — це і є Україна!» Саме це – основний принцип діяльності Руху «Справедливість», — зазначив Руслан Колєсніков.