У Костополі та районі партію «Прогрес» перейменували на «Справедливість»

У Костополі, що на Рівненщині, пройшла районна конференція політичної партії «Прогрес». Одне з основних питань порядку денного — перейменування партії у Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість». Рішення прийняли одноголосно. Тож тепер і у Костопільському районі є «Справедливість».

image

Завітали до костопільчан і гості з Рівного – заступник голови обласної організації Руху «Справедливість» Олександр Сачевчич та член політради Рівненської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Олександр Репута.

«Зараз ми продовжуємо працювати не покладаючи рук. Перейменування не впливає на кількість і якість нашої роботи. Основне наше завдання – принести дійсно якісно кращі зміни в житті кожного українця. Костопільська команда дуже позитивна та досвідчена. Це ми знаємо та маємо результати плідної співпраці, тож у вас — гарне майбутнє», – сказав Олександр Сачевчич.

image

Обрали одноголосно керівником Костопільської районної організації Громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» Олександра Луцов’ята. Він — молода, енергійна та цілеспрямована людина.

«Ми будемо показувати результат. У нас є депутати місцевих рад і завдяки їм та через них ми вже досягаємо позитивну в нашій роботі. Я пройшов шлях від очільника молодіжного крила до керівника районної організації. Ми знаємо проблеми, які турбують наших земляків. Наш колектив – згуртований, і я не підведу команду», — пообіцяв під час свого виступу новообраний керівник.

Після обрання голови, присутні обрали керівні органи організації та приступили до офіційної перереєстрації.

image

«Сьогодні у суспільстві дуже актуальний запит на справедливість. Це стосується кожної сфери життя українців. Саме це і відображено у нашій назві. До нашого колективу постійно долучаються молоді та активні люди, які хочуть жити в якісно новій, кращій Україні», — зауважив Олександр Репута.

Після конференції районної провели і міську. Очолив Костопільську міську організацію знаний серед городян активіст Тарас Гречко.

Теги: Костопіль