Колєсніков: «Зеленський має безкомпромісно зламати систему кнопкодавства!»

Хаос, що коється довкола впровадження системи персонального голосування, є неприпустимим і псує імідж Верховної Ради як найвищого органу законодавчої влади.

Таку думку висловив голова політичної партії Рух «Справедливість» Руслан Колєсніков.

За його словами, використання застарілих технологій на базі техніки 2002 року показує справжнє ставлення попередньої влади до інновацій.

«У той час, коли світу вже доступні технології не лише зчитування відбитка пальця, а і Face ID, наш парламент збирається голосувати 29 серпня методом піднятої руки, що є далеким від використання сучасних можливостей», — підкреслив політик.

Він наголосив, що персональне голосування будь-яким технологічним способом має завадити кнопкодавству, а також дозволить швидко й ефективно відстежувати результати голосування народними обранцями.

«Наші партнери з Естонії готові надати всеохоплюючу допомогу Україні з упровадження електронного врядування, зокрема налагодити систему голосування в парламенті. Ми готові підставити плече президенту Зеленському, щоб нарешті країна розвивалася більш швидкими темпами. Українці чекають на це!» — запевнив Руслан Колєсніков.