Наливайченко: Без офшорів і посередників — таку модель «оборонки» відстоюю я!

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на запитання, що ставлять йому в соцмережах.

Пане Валентине, ви особисто та команда «Справедливості» багато уваги приділяє порушенням в оборонно-промисловому комплексі з 2010 року. Одним із напрямків роботи були скандальні міномети «Молот», що стали причиною, принаймні, шести смертей військовослужбовців ВСУ…

Я йду в президенти для того, щоб наша країна, а головне, наші військові отримали якісне озброєння, якісне знаряддя, модулі безпеки, які так потрібні на передовій. Щоб не крали з оборонних замовлень. Треба, щоб були завантажені українській оборонні підприємства і працювали вони без посередників, постачаючи напряму до Міністерства оборони продукцію, озброєння та знаряддя.

Ось на цих позиціях і стоїмо.

І стосовно мінометів. В чому ж була причина неякісних мінометів та втрат серед наших військовослужбовців? Неякісна сталь та неякісна збірка. Відсутність контролю за якістю продукції. А я наполягаю та йду в президенти для того, щоб у нас були сучасні, як в американській та ізраїльській арміях, стандарти озброєння. Приймати військову техніку, знаряддя та озброєння з українських підприємств повинні фахові військові. І без посередників. Без Гладковських і без їхніх дітей, і без офшорів. Ось яку модель оборонного комплексу відстоюю я. І більше того, фахові військові підтримують нас по всій країні – досить грабувати армію! Прийдіть та станьте президентом, наведіть порядок, щоб була жорстка вертикаль. Пряме замовлення на український оборонний завод і з оборонного заводу пряме постачання у Міністерство оборони України.

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko