Наливайченко: «Маємо посилити українську контррозвідку. І я зроблю так!»

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на питання, що задають йому в соцмережах.

 

Прокоментуйте, будь ласка, інформацію про те, що до СБУ прийшла спочатку найманка Світлана Дрюк, а тепер до СБУ прибіг і Роман Лагін, що організовував псевдореферендум 11 травня 2014 року. Що це? Щури біжать із корабля?

Я думаю, що це працює українська контррозвідка. І добре, що українська контррозвідка продовжує працювати, заарештовуючи, витягуючи їх на підконтрольну нам територію. Але головне, що треба далі робити – заарештовувати таких людей і карати в українських судах.

Я сам пам’ятаю перший рік війни, коли ми тисячами таких сепаратистів-терористів ворожої агентури заарештовували. Але головне, щоб потім їх карати.

Більше того, я вважаю, що нам треба посилити українську контррозвідку. Ми маємо з СБУ створити окрему українську контррозвідку і всі функції звузити, і посилити як раз на протидії терористам, диверсантам та ворожій агентурі.

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko