«Дурників із уряду і влади треба гнати геть», — Наливайченко

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на запитання, що йому ставлять у соцмережах.

Нещодавно голова уряду заявив, що останні підвищені рахунки за газ для населення є незаконними і що їх не треба платити. Чи це нормальна ситуація?

Спочатку вони створили посередника «Нафтогаз». Далі цей «Нафтогаз» через європейські схеми підняв ціни на газ для українців в чотири рази. Уряд підняв ціни ще в кілька разів. Тобто спочатку уряд і урядова структура «Нафтогаз» нажилися на українцях, змусили людей сплачувати несправедливі тарифи, а тепер перед виборами вони роблять вигляд, що вони сліпі і глухі.

Цю гру в дурників треба припиняти. І цих дурників з уряду і влади треба гнати. До влади мають прийти люди, які справді фахово знаються на економіці, які не знущаються з власних громадян.

За п’ять років ця влада могла відкрити ринок газу для українських компаній, для міжнародних інвестицій, зробити його прозорим і конкурентним, а відтак ціни на енергоносії були б в рази менші.

Вони ж за ці п’ять років оформили на себе усі свердловини, усі корисні копалини, навіть родовища літію оформили на депутата від Порошенка, тому що він вирішив, що це його приватне родовище. Вдумайтесь, літій, речовина, яка потрібна для електроавтомобілів, зараз в сучасній промисловості є на найвищому рівні попиту, у нас належить тільки Порошенку. В країнах Африки себе так не ведуть уже давно! Там залучають інвестиції на розробку копалин і поповнення бюджету, у нас – поповнення гаманців можновладців і одного олігарха президента. Ось що відбувається в нашій економіці з нашим газом і нашими копалинами.

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko