Наливайченко у Львові: «Із чесними українцями захистимо волевиялення людей!»

Кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко у Львові зустрівся з активістами та представниками громадських організацій, що підтримали його ініціативу «За вільні та справедливі вибори».

P1690284

«Моя ініціатива запропонувати всім патріотичним організаціям бути в виборчих комісіях від нас активно діє. Усі заяви, які надійшли від вас і які ще надходитимуть, будуть подані особисто від мене до ЦВК», — зазначив Валентин Наливайченко.

На його переконання, сьогодні дуже важливо надати чесним українцям можливість працювати в комісіях. Кандидат у президенти наголосив на тому, що двері Руху «Справедливість» завжди відкриті для ветеранів війни з Росією, для волонтерів і добровольців.

«Окрім того, що наша ініціатива працює по всій країні, ми активно працюємо і з міжнародними партнерами і громадськими організаціями за кордоном. Вдячні всім державникам і сильним людям. Ми за те, щоби протиставити підкупу, корупції та брехні — силу людей» — заявив кандидат у президенти.

Керівник штабу Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков наголосив на важливості жорсткого реагування на будь-які незаконні дії на виборах.

«Для нас надзвичайно важливо надати максимальну владу людям. І сьогодні ми дякуємо всім, хто фіксує порушення й надає конкретні докази. Рух «Справедливість» підготував відповідні звернення до Нацполіції, а також до ЦВК про зняття з виборчих перегонів кандидатів у президенти, які скуповують голоси» — зазначив політик.

За його словами, вибори проходитимуть під пильним контролем пліч-о-пліч з міжнародними партнерами, які підтримали ініціативу Валентина Наливайченка «За вільні та справедливі вибори».

«Мені дуже приємно отримувати щодня сотні звернень від людей, які хочуть представляти наші інтереси у виборчих комісіях, щоби не допустити фальсифікацій. Наше завдання — захистити волевиялення громадян! І ми це зробимо» — зазначив Колєсніков.