Молодь підтримує Рух «Справедливість»!

50813451_948596438863246_397073725129752576_nДо офісу Київської обласної парторганізації Руху «Справедливість» звернувся Григорій Пронін — представник компанії «PG Law Firm», яка об’єднала амбіційних адвокатів та юристів з успішною практикою у сфері господарського, кримінального, цивільного, адміністративного, корпоративного та авторського права.

Григорій виявив бажання взяти активну участь в президентських виборах і підтримати кандидата на посаду Президента України Валентина Наливайченка. Він запропонував разом з однодумцями та колегами увійти до складу мобільних груп із роботи на виборах Президента України на волонтерських засадах.

За словами Проніна, серед молодого населення України відзначається стрімке зростання популярності Руху «Справедливість» та Валентина Наливайченка як кандидата на пост Президента України.

«Ідея нам дуже подобається, адже це дозволить залучити більше молодих людей в реальне політичне життя. Більше того, спільно з юристами компанії ми зробимо все, щоб захистити вільне волевиялення громадян і підтримати його ініціативу «За вільні й справедливі вибори», — зазначила керівник апарату Руху «Справедливість» Київщини Алла Збанацька.

Наша молодь прагне змін в країні. Завзяті, молоді, амбітні — люди готові виборювати майбутнє країни пліч-о-пліч із командою «Справедливості». Разом переможемо!