Валентин Наливайченко на Хмельниччині!

IMG_5444

Сьогодні, 14 листопада, у рамках національного туру Валентин Наливайченко разом із командою Руху «Справедливість» завітали до Хмельницького, щоб обговорити план відновлення миру з небайдужими українцями, а також представити послідовний план знищення корупції та відродження економіки.

IMG_5473Графік, як завжди, дуже насичений. Зустрічі з активістами, щирі розмови з людьми, інтерв’ю місцевим ЗМІ, презентація плану відновлення миру й обговорення національного плану дій із представниками громадянського суспільства.

«Розробив проект нової міжнародної угоди. Маємо добитися виведення військ агресора, щоб на окуповані території повернути законність, мир і безпеку. Це ключове, із чим іду в президенти», — наголошує Валентин Наливайченко.

Хмельничан турбують болючі проблеми, які, на жаль, сьогоднішня влада не збирається вирішувати. Тисячі людей сьогодні без тепла. Мерзнуть через корумпованість і непрофесійність влади!

Люди постійно запитують про підвищення тарифів на газопостачання, корупцію, економіку та війну. Маємо чітку відповідь на ці запитання: національний план дій, який спрямований на відновлення миру і зміцнення держави зсередини.

Жорстко й рішуче наведемо порядок в державі! Лише так!

IMG_5515