Валентин Наливайченко зустрівся з громадою в Купчинцях

Під час візиту на Тернопільщину лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з громадою Купчинецької ОТГ, до складу якої входять декілька сіл Тернопільської області.

Зустріч із людьми була присвячена проблемам місцевої громади, які гостро постають перед виборами до об’єднаних територіальних громад, які відбудуться наприкінці грудня по всій країні.

Люди зневірилися. Ставлять багато практичних запитань стосовно покращення життя громади. Проблем безліч: від розбитих ущент доріг через постійний потік фур і до тотальної бідності. Українці вже не вірять нікому.

IMG_4737

Надією для українців залишаються наші депутати від «Справедливості», які успішно працюють на благо людей в інших ОТГ, наприклад, Юрій Кужда — депутат від нашого Руху в місті Судова Вишня Львівської області.

Під час зустрічі Валентин Наливайченко обговорив із людьми план відновлення миру, а також пояснив, яким чином збирається наводити жорсткий порядок в усіх сферах суспільного життя.

Українці сьогодні залишилися без захисту. Усе, чого вони бажають, — справедливості.

Ми йдемо потужною командою з чітким планом дій, щоб раз і назавжди навести порядок в державі!

Також Валентин Наливайченко разом із командою «Справедливості» вшанував пам’ять героїв ОУН-УПА й поклав квіти до меморіалу пам’яті. Купчинці — батьківщина нескорених героїв, які боролися за незалежність нашої держави. Не забудемо!

IMG_4671

IMG_4674