Валентин Наливайченко презентував план відновлення миру в Тернополі

Надзвичайно плідний день на Тернопільщині! Валентин Наливайченко спілкувався з українцями, обговорював із ними план відновлення миру, а також презентував місцевим ЗМІ своє бачення повернення України на шлях розвитку.

39C90DB5-7569-45EF-B718-8BFF4277FE29

Спочатку команда Руху «Справедливість» відвідала м. Бучач для вшанування пам’яті Січових Стрільців на міському кладовищі. Місцеві жителі добре знають Валентина Наливайченка, адже він декілька років поспіль приїздить до стрілецьких могил. Бучацький «Союз Українок» ініціював ідею належного впорядкування могил, а також встановлення дубового хреста й відповідної символіки. Валентин Наливайченко тоді підтримав цю ініціативу і допоміг реалізувати якнайшвидше.

До слова, у Бучачі на Тернопільщині Валентин Наливайченко привітав громаду зі століттям державності, століттям заснування «Союзу Українок».

«Ви, наші найдорожчі, надихаєте нас творити добро, надихаєте йти далі і ніколи не зупинятися. Ви — те велике серце, що береже Україну. Слава і низький уклін українській Жінці» — так звернувся до жінок лідер Руху «Справедливість».

Уже традицією для команди «Справедливості» стало проведення прес-клубів у різних містах із презентацією Валентином Наливайченком свого плану відновлення миру. Тернопіль не став виключенням, а захід відвідали понад 10 місцевих ЗМІ.

4866161C-6C89-4554-9492-F171BA81EA5E

Люди ставили багато правильних і слушних запитань. Одне з них: «Що робити з такою кількістю зброї на руках українців, яка з’явилася в них після початку війни на сході України?». Є конкретна відповідь: «Приймемо закон про добровольчу армію. Зброя, яку воїн здобув під час війни, має залишатися в нього», — відповів Валентин Наливайченко.

Проте найбільше тернополян турбує, коли саме почнеться реалізовуватися наш план відновлення миру.

«Звісно, за цієї влади реалізовувати його дуже важко, але ми вже розпочали, ми знаємо, що і як робити, коли прийдемо до влади. Нам не потрібно буде 4 роки чекати, як Порошенку. Прийдемо — зробимо!» — відповідає на запитання з залу Валентин Наливайченко.

«Рух «Справедливість» — це об’єднання 210 громадських організацій! У нас є потужний кадровий резерв, який готовий змінювати Україну вже. І після перемоги ми пліч-о-пліч реалізуємо наші плани: відновлення миру, запуску економіки, гарантування безпеки українцям — і це лише початок», — підсумував заступник голови партії Руслан Колєсніков.

Насамкінець, ми вдячні людям за гостинність, щирість і теплий прийом.