Наливайченко: «Я не почув виступу президента у Верховній Раді. Це був виступ кандидата в президенти»

FD1266D9-07EB-4AFF-B0B8-0478B4F7B1E5

Під час прямого включення на телеканалі NewsOne Валентин Наливайченко прокоментував ключову політичну подію дня – щорічне послання президента до Верховної Ради.

«Сьогодні у Верховній Раді я не почув виступу Президента України. Це був виступ кандидата в президенти» — про це у Львові заявив лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко.

У своїй промові Порошенко хвалився стійкістю української стратегії, стрімким розвитком, а найголовніше — дав знати, що вже фактично розпочинає свою передвиборчу кампанію. Порошенко вже зібрався на другий термін, зважаючи на його політичну риторику.

“Президент виголосив текст, який йому підготували іноземні політтехнологи. Він говорив про що завгодно, замість того, щоб розповісти, що ж він і уся влада буде робити для людей, як буде покращувати їхнє життя», — зазначив політик.

Наливайченко висловив стурбованість тим, що президент у своєму виступі припустив «пом’якшення санкцій проти РФ». Наливайченко вважає такі висловлювання неприйнятними.

До слова, президент забув сказати про наявність плану відновлення миру в Україні, повернення анексованих територій, про механізми покращення рівня життя й безпеки українців. Найстрашнішим є те, що чинна українська влада цього плану досі не має.

Ми йдемо, щоб виправити ситуацію! Україна обов’язково стане на шлях розвитку!