Юристи «Справедливості» стягнули грошову компенсацію для військовослужбовця

photo_2018-09-13_15-11-21Найчастіше за допомогою до нас звертаються військові. В умовах війни, коли армію мають фінансувати та підтримувати, влада не може елементарно попіклуватися про наших воїнів.

До юристів Руху «Справедливість» у Чернігові звернувся Дмитро Даниленко. Дмитро – учасник бойових дій, він провів 1 рік в АТО та 8 років на контракті у ЗСУ.

Коли у нього закінчився контракт зі Збройними Силами, він повинен був отримати компенсацію за невикористане речове майно. А становить вона 40 тисяч гривень. Наші юристи звернулися до військової частини, де Дмитро проходив службу, щоб йому виплатити цю компенсацію, однак отримали відмову. Дмитро одружений, має маленьку донечку, тож ці гроші точно не були б зайвими.

Юристи правового центру продовжили свою роботу, вони подали позов про стягнення коштів.

Справедливість перемогла! Деснянський суд міста Чернігова задовольнив позов. Тепер військова частина, де Дмитро Даниленко проходив службу, має виплатити йому 40 тисяч гривень.

За безкоштовною юридичною допомогою звертайтеся до наших правових центрів: http://www.spravedlyvist.com.ua/regionalni-pravovi-tsentri