Рейтинг Валентина Наливайченка демонструє різке зростання

5E3B4696-37B9-450C-B30F-CBE42FF3F3D4Результати нового соціологічного опитування, проведеного компанією SeeTarget у період з 26 липня по 17 серпня ц.р. по всій території України, засвідчили різке зростання позитивного рейтингу Валентина Наливайченка та його партії “Рух “Справедливість”.

Серед виборців, які планують брати участь у голосуванні під час президентських виборів і вже визначилися зі своїм вибором, Валентин Наливайченко наразі має 3.9% підтримки і 5,5% голосів тих виборців, хто висловив можливий намір проголосувати за нього. Такі показники наразі статистично підтверджують його 6-те місце у загальному рейтингу серед усіх кандидатів і приріст у 2% порівняно з минулим місяцем.

Соціологи та політичні експерти відмічають, що потенціал реального зростання рейтингу Наливайченка був вищим за потенціал більшості з кандидатів, оскільки його антирейтинг склав усього 6%, який у свою чергу статистично є найнижчим показником антирейтингу серед усіх основних кандидатів. Більше того, пан Наливайченко є найсильнішим кандидатом з двох основних питань щодо майбутнього країни, які турбують громадян: військовий конфлікт на Донбасі (77%) та корупція і хабарництво у владі (50%). Таким чином, високий рівень довіри до Наливайченка і його низький антирейтинг, сприятимуть найбільше серед усіх інших кандидатів переконанню людей, які більше дізнаватимуться про пана Наливайченка, проголосувати за нього.

Партія Валентина Наливайченка “Рух “Справедливість” також відзначилась ростом свого рейтингу підтримки на майбутніх парламентських виборах: 3,6% виборців наразі остаточно визначилися, що голосуватимуть за Рух “Справедливість”. Результати соцопитування вказують на те, що наразі потенціал партії становить 5,7%.

Також, враховуючи, що 25% виборців ще не визначилися зі своїм вибором, наявні 3,6% голосів свідчать про те, що Рух “Справедливість” вже долає виборчий бар’єр проходження до парламенту. Антирейтинг Руху “Справедливість” становить 4,8% і є другим найнижчим серед усіх партій.

Загалом, статистичні дані вказують на те, що характеристика Валентина Наливайченка, як досвідченого борця проти корупції, який сьогодні активно працює над її викоріненням і над відновленням миру на Донбасі, повністю відповідає вимогам виборців до кандидата.

Валентин Наливайченко: «Українці спустошені через повсюдну корупцію, яка знищує їхнє майбутнє і робить нашу країну набагато вразливішою до небезпек. Я радий, що мої бачення поділяє така велика кількість людей, Подорожуючи всією Україною, вони висловоюють мені свою підтримку. Я разом з Рухом “Справедливість” знищимо корупцію на всіх рівнях! Ми відновимо мир на нашій Світлій Землі! Ми повернемо Україну на шлях розвитку! Влада буде служити людям!”