Чернігівський правовий центр «Справедливості» продовжує допомагати військовим

90AC5181-E1DA-4ADA-AA85-7AA3DC4D9DE0Роман Миколайович Грек – майор, заступник начальника ЦОП ГУНП Сумської області. Під час своєї служби йому довелося проходити стажування в зоні АТО, а саме в Луганській області.

Не зважаючи на те що Роман поліцейський, він не може отримати статус УБД. Саме тому він і звернувся до правового центру «Справедливість» за допомогою.

Наші юристи уже допомогли Роману звернутися до комісії Національної поліції України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, учасниками війни поліцейських, державних службовців та інших працівників Національної поліції України.

Комісія його документи розглянула та вивчила, але відмовила, оскільки Роману не вистачає визначеного законом документу про залучення в АТО. Роману його не видали, бо він проходив своє стажування під керівництвом начальника ГУНП Луганської області, а не центру АТО.

За допомогою наших юристів Роман вже отримав нотаріальну Довіреність, тепер юристи Чернігівського правового центру представлятимуть інтереси Романа в суді. Вони вже подали заяву на встановлення юридичного факту участі в АТО. Доведемо справу до кінця!