«Справедливість» відкрила правову приймальню у Борзні

Команда Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» відкрила у м. Борзна Правовий центр. Він діятиме у офісі місцевої районної орзанізації за адресою вул. Незалежності 8, 3-ій поверх.

Борозна 3

У щотижня понеділок, середу та п’ятницю жителі Борзни та району можуть звернутися до голови районної організація Руху Юрія Тельпуха, якщо їм потрібна допомога чи вони хочуть приєднатися до команди — стати членом чи партнером Руху «Справедливість».

«Правовий центр створили, аби люди мали можливість отримати якісну юридичну консультацію та правову допомогу у своєму містечку чи селищі. Все це — безкоштовно, адже з теперішньою ситуацією в нашій країні мало в кого є гроші на юриста», — сказала керівник Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість».

Борозна 2

Борзнянська районна організація за цією ж адресою запрошує однодумців да охочих приєднатися до Руху Валентина Наливайченка. Разом ми зможемо покращити своє життя. Наливайченко – сильний лідер, він збирає сильну та гідну команду, аби змінити Україну на краще!

Інформація та фото: прес-служба Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість»

Борозна