Масляна по-седнівськи: конкурси, концерт та млинці з чаєм

17 лютого у Седневі було подвійне свято: Масляна та відкриття місцевого офісу Руху «Справедливість». Тож разом із головою Седнівської селищної ради Михайлом Шевчиком та заступником голови Чернігівської райради Володимиром Поліщуком чернігівська команда Руху влаштувала для тамтешньої громади справжнє свято.

DSCN1320

Команда Руху Наливайченка частувала людей млинцями та чаєм, нагородила місцеві колективи, які виступали для громади цілий день. Мали змогу вибороти призи, взявши участь у веселих конкурсах.

DSCN1356

Раділи місцеві і тому, що відтепер в офісі Руху «Справедливість» вони зможуть отримати безкоштовну фахову юридичну допомогу у Седневі (вул. Лизогуба 20). Там же від понеділка діятиме і Волонтерський центр Руху, тож кожен зможе принести свою частинку допомоги для наших хлопців, яка нині воюють за нашу незалежність на фронті.

DSCN1511

Рух Валентина Наливайченка об’єднує всіх небайдужих людей, які хочуть жити гідно у сильній та незалежній країні. Адже тільки об’єднавши зусилля переможемо у боротьбі за справедливість.