«Час справедливості» Валентина Наливайченка

Щовівторка на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходитиме програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко буде відповідати на запитання користувачів соцмереж.

Ви у своїй відповіді пригадали боротьбу з корупцією…

От я наполягаю, що настав час знищити корупцію у владі. Очистити – починаючи від президента, депутатів, суддів – усю вертикаль влади від корупції.

Але, які кроки ви збирається зробити? У нас є НАБУ, НАЗК, САП, ДБР та інші державні органи, які повинні боротися з корупцією та знищити її. Але це не відбувається.  Які кроки треба зробити, щоб знищити в Україні таке явище як корупція?

Рішучі і жорстокі. Це та тема, це та загроза, яка знищує життя кожного українця. Тут я не вагаюсь, і жодних подвійних стандартів. Я прямо говорю всім нашим громадянам – настав час, і я маю таку політичну волю – знищити корупцію у владі. Як? Перше і найголовніше. Починаючи від нового президента – більше ніяких імунітетів, бізнесів, офшорів, брехні та телеканалів.   Президент – це державний службовець. Не більше, але і не менше. Тому нікого бізнесу, відмивання грошей..

Більше того, як майбутній президент, я чітко говорю – що викрадені з України гроші, починаючи від Павла Лазаренка і закінчуючи Петром Порошенком, будуть повернуті в Україну. Я маю величезний міжнародний досвід, серйозних міжнародних партнерів, в тому числі і в США і ми разом зробимо так, що нарешті мільярди, вкрадені в українців, ми повернемо в український бюджет.

Таким чином, друзі, я вирішу два питання для країни і для наших людей. Перше – знищу корупцію у владі. Більше ніхто не дозволить собі виводити в офшори гроші з української економіки. А друге – ми повернемо в український бюджет гроші. Гроші, які так потрібні на гуманітарні програми, на соціальні фонди, на підвищення пенсій. Я знаю, де взяти на це гроші, і в кого.

Але і це не все. Я відстоюю і жорсткий меч правосуддя для наведення порядку і знищення корупції, і паралельно, одночасно з цим, переведення державної служби, уряду і всієї влади на європейські стандарти роботи, на європейські стандарти обслуговування, служби українським громадянам. А не здирництво, чиновництво і так далі, які існують до цього часу.

Що я маю конкретно на увазі? Маю на увазі досвід таких країн, як Естонія та інших, які вже давно мають електронний уряд, електронні реєстри, електронні послуги. Навіть електронна митниця є. Вже давно створена і користуються нею європейці. Настав час і в Україні це зробити. Я разом з нашою молодою командою руху «Справедливість» маємо найкращих ІТ-фахівців, співпрацюємо з естонцями – вже не один раз навчання провели для молодих людей від нашої команди в Таллінні. Самі естонські фахівці, парламентарі, наші партнери відвідали Київ не так давно і представили конкретну програму «Цифрова Україна», електронний уряд.

То ж я вважаю, що корупцію можна і треба знищити, запровадивши європейське електронне урядування, європейський підхід, де держава є сервісним центром для кожного громадянина.

Як я це бачу для українців? Це єдиний веб-портал, на якому всі реєстри – для вас. Усі робочі місця – для вас. На якому є можливість отримати освіту, влаштувати дитину у дитячий садок, лікування і все інше. Це все доступно для вас без черг, хабарів і чиновників.

 

Ви маєте можливість задати свої запитання Валентину Наливайченко в його соцмережах:

Tweeter – @Nalyvai_V
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

Повну версію програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком».