Українці у пошуках нових політичних сил

_DSC1639

Руслан Колєсніков, керівник Секретаріату Руху «Справедливість»

Останні соціологічні дослідження показують тенденцію до зростання запиту на нові політичні сили. Політсили, які представлені в парламенті, викликають у виборця розчарування. Жодна з них не реалізували свої обіцянки.

image

Так, дослідження групи «Рейтинг» показує, що 37% опитаних на наступних виборах шукатиме альтернативу парламентським партіям серед нових політичних сил.

Принципово і давно керуюся принципом: не обирати з тих партій, які були в Парламенті та не змінили життя людей на краще. Недоречно продовжувати вірити словам політичних лідерів, які вже десятки років займають депутатські крісла та посади в Кабінеті міністрів України.

Велика кількість соціологічних досліджень демонструють, що населення України вважає олігархів головною гальмівною силою позитивних перетворень в країні. Отже, люди намагаються обрати серед тих політсил, які не пов’язані ні з олігархами, ні з президентом, який уособлює в собі корумповану владу, що захищає інтереси олігархів.

Власне, з цих причин і я, разом із Валентином Наливайченком та іншими молодими політиками, будую партію, що лише нещодавно з’явилася на політичній мапі України.

Валентин Наливайченко – політик нової формації, європейського типу, який більшу частину свого життя присвятив служінню народу України. Протистояння з президентом-олігархом, досвід міжнародної роботи, ефективна боротьба з сепаратизмом та російською агентурою,  розслідування гучних корупційних справ говорять самі за себе. Наша команда розуміє, що для подолання корупції та руйнування олігархічної системи потрібна політична воля. Ця воля в нашої команди є. Ця воля є в нашого лідера. А головне – ця воля є в українського народу, який втомився бути батраками на власній землі та бажає гідного життя.

Незважаючи на те, що Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» сьогодні блокується олігархічними каналами, ми поступово стаємо сильнішими та здобуваємо довіру людей. Люди йдуть до нас, звертаються на наші сторінки в мережі Інтернет, на наші сторінки в соціальних мережах, приходять до партійних осередків. Щодня своїми діями, допомогою людям та місцевим громадам, ми стаємо сильнішими.

Українці шукають нові політичні сили, здатні подолати корупцію. А боротьба з корупцією – це боротьба за Справедливість!