На номер Штабу правової допомоги Руху “Справедливість” було здійснено телефонну DoS-атаку

Наразі телефонну DoS-атаку відбили, номер Штабу, юристи якого надають безкоштовну консультацію людям, які 10 вересня протестували проти незаконних дій влади і «тітушок» на КПП «Шегині», працює у нормальному режимі.

У Русі «Справедливість» повідомляють, що 13 вересня після 12 години дня на номер Штабу правової допомоги, роботу якого ініціював лідер Руху Валентин Наливайченко, неможливо було додзвонитися. Причиною стала так звана телефонна DDoS — це атака, направлена на те, щоб телефонна лінія певного абонента була завжди зайнята.

Близько трьох годин телефон в офісі Руху «Справедливість» не замовкав, натомість, замість голосів у слухавці юристи-волонтери чули тільки пищання. А люди, які намагалися зателефонувати в цей момент у Штаб, чули тільки гудки — «зайнято». За допомоги відділу техпідтримки компанії мобільного зв’язку, проблема усунута.

Нагадуємо координати Штабу правової допомоги людям, які 10 вересня протестували проти незаконних дій влади і «тітушок» на КПП «Шегині»: +38 (067) 469 65 30, електронна адреса: law@spravedlyvist.com.ua, регіональні підрозділи: http://www.spravedlyvist.com.ua/regionalni-pravovi-tsentri. Додатково для вас працює міський номер телефону: (044) 337 42 04.