Троє переможців конкурсу в рамках проекту IT-Combat вже приступили до навчання (відео)

Таку змогу їм надали IT-курси «A-Level Ukraine», ТОВ «Ентенсо Україна» і Рух «Справедливість».

Як розповів співзасновник компанії «A-Level Ukraine» Данило Маринич, всі претенденти пройшли жорсткий відбір за наявними професійними навичками і співбесіду. У результаті на курси по дизайну зарахована дружина учасника АТО Ольга Гайдукова, Олег Омелаєнко став слухачем в групі «Програмування на PHP», а син учасника АТО, студент 4 курсу ХИРЕ Андрій Кумпан, який прийшов на тестування за компанію з батьком-АТОшніком, тепер вчиться в групі «Front End розробка».

Усі слухачі єдині в думці: курси дають багато знань, систематизують наявну інформацію, дисциплінують і змушують багато самостійно працювати.
Як запевняє засновник компанії «Ентенсо Україна», керівник Харківської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Олександр Савкін, проект IT-Combat — не разова акція: коли конкурсанти пройдуть навчання і будуть працевлаштовані, буде проведений новий набір бажаючих із числа учасників АТО, членів їхніх сімей і волонтерів отримати IT-спеціальність.

Відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=n2kwLk8SHMk&feature=youtu.be
Нагадаємо, безкоштовні IT курси надають по кожному з напрямків одне місце в групі для учасників АТО. Навчання проводиться за такими напрямками:
— Програмування на PHP
— Front End розробка
— Web дизайн
— Основи програмування
— Web servers wizard
— IT Sales
— Project managment
— QA тестування

Навчання проходить в групах 10-15 чоловік. Набір в групи — постійний. Початок навчання — по мірі наповнення груп.
Подати заявку на навчання можна:
на сайті http://a-level.com.ua або за телефонами: (057) 75-66-888, 050 144 37 32.