Наливайченко розкритикував Гройсмана

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко жорстко розкритикував прем’єр-міністра Гройсмана за його слова про те, що корупція є «перебільшеною» проблемою, яка використовується як «чорний піар для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні».

5Просто треба почути наших міжнародних партнерів, які криком кричать про те, що корупція є величезною перешкодою руху України вперед та її міжнародної підтримки! Це треба не лише чесно визнати, але й нарешті взятися за подолання цього зла! Бо це і є головним завданням влади, передусім прем’єра та президента!» — відреагував Наливайченко на заяву Гройсмана журналу «Forbes. Грузія».

 

 

263829

Зокрема, у своєму інтерв’ю Гройсман наголосив, що корупція ще існує в правоохоронних органах, судах, органах, що видають дозволи та ліцензії, а також в держустановах, що надають різні послуги. В усіх інших сферах життя, впевнений прем’єр, корупцію подолано.

 

У свою чергу, Наливайченко нагадав: Україна займає 131-е місце із 176-ти в індексі сприйняття корупції Transparency International, а Міжнародна аудиторська компанія «Ernst & Young» ставить Україну до трійки найбільш корумпованих країн світу.