Обличчя «Справедливості»: Володимир Березинський

Він — гордість Чернігівського осередку Руху В. Наливайчена «Спаведливість». Чесна, відповідальна людина, яка завжди готова прийти на допомогу

Народився Володимир Березинський у Чернігові 16 липня 1986 року. Вищу освіту отримав у Українсько-Російському Інституті (філія МДВУ в Чернігові) за спеціальністю «цивільне право».

З 2012-го по 2014 рік Володимир займався торговельною діяльністю, з 2010-го і дотепер — власник приватної пасіки. Бджоляр Березинський займається збором рідкісних продуктів: пилку, перги, маточного молочка, бджолиної отрути. За багато років він ознайомився ще й з апітерапією (лікування бджолами).

Громадською діяльністю Володимир Березинський займається вже багато років. Два роки був членом партії «УДАР Віталія Кличка». З 2016-го обіймає посаду заступника керівника Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість».

Володимир Березинський

Без Володимира Березинського не обходиться жодна поїздка на передову. Вічний фронтовий волонтер, він щомісяця їде у зону АТО, аби доправити нашим бійцям найнеобхідніше. Декілька днів у дорозі, GPS, що постійно заводить на територію ворога, – не перепони, якщо на меті благородне діло, говорить Володимир. Їхня незмінна волонтерська команда вже одна сім’я. Сім’я звитяжних людей, для яких підтримати наших хлопців – це справа Честі.

Володимир — активна, спрагла до адреналіну людина. Він палкий прихильник багатьох екстремальних видів спорту: сноубордингу, стрибків із парашутом, роуп-джампінгу, стрибків з мосту і т.д. До спорту привчає і двох своїх чудових донечок — Поліну та Злату.