Валентин Наливайченко представив у Луцьку план відновлення миру

photo_2018-11-20_11-33-54Сьогодні, 20 листопада, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко представив волинянам план відновлення миру в Україні.

На зустрічі з журналістами політик заявив, що починати реалізацію програми треба з першочергових гуманітарних дій. Розшук зниклих безвісти, повернення заручників, ідентифікація тіл загиблих — це те, що потрібно невідкладно робити заради тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави.

Валентин Наливайченко розробив проект нової дієвої міжнародної угоди з деокупації українських територій, який незабаром, ще до виборів, презентує і нашим ключовим союзникам: США та країнам-членам ЄС.

«Свого часу я був наймолодшим заступником міністра закордонних справ, послом, консулом. Цей досвід мені допомагає. Настав час застосувати свої зв’язки, щоб реалізувати мій проект нової дієвої міжнародної угоди з деокупації», — пояснює політик.

Лідер Руху «Справедливість» зазначив, що має національний план дій в економіці, обороні й безпеці, який покликаний раз і назавжди знищити корупцію у владі й перейти до нової системи управління країною.

«Мій план є покроковим планом дій нового Президента України. Щоб боронити свій край, треба мати підтримку людей, а не заводити у владу бізнесменів і крадіїв. Маю рішучість і політичну волю навести порядок в Україні. Зроблю так!» — підсумував Валентин Наливайченко.