Акція «Вимагаємо справедливості!» прокотилася Київщиною

Київська обласна організація Руху В. Наливайченка «Справедливість», очолювана Костянтином Бєдовим, провела лінійку громадських заходів, що стали реакцією на журналістське розслідування, відоме в світі як Paradise Papers («Документи райських островів»). 28 грудня партійці та активісти разом із прихильниками Руху провели акцію «Вимагаємо справедливості!» в Гостомелі, що на Київщині.

Мета цієї акції — привернути увагу людей до нахабного грабунку країни та тотальної брехні влади.

«Вже два роки Рух «Справедливість» діє, аби притягнути до кримінальної відповідальності офшорників у владі, незважаючи на їхні ранги та посади», — наголосив керівник Ірпінської міської парторганізації Микола Чернявський. Гостомель 3У документах, які журналісти пред’явили світу, — ті бізнесмени і політики, які, уникаючи сплати податків в Україні, приховали свої статки в офшорах. Серед низки олігархів, на жаль, знову фігурує прізвище президента України, що обурює простих громадян.

Люди обурені тим, що після недавнього офшорного скандалу українські фігуранти офшорних списків палець об палець не вдарили, щоб повернути кошти в Україну, а Генпрокуратура ніяк на це не реагує.

Більше того, розслідування іноземних журналістів-розслідувачів переконує: гроші виводяться в офшори скоріше за все з метою ухиляння від сплати податків. Як так може бути, адже в країні війна, народ збирає на армію по копійці?

Податковий рай для обраних — це падіння рівня життя для 99% суспільства. «Давайте разом, пліч-о-пліч боротися за гідне життя!» — закликав небайдужий містян Гостомелю прихильник Руху «Справедливість» Ігор Власюк.

Гостомель«Розбудова партійної організації є динамічною, адже з кожним днем до Руху долучаються нові партійні осередки, ось вже скоро буде зареєстровано первинний партійний осередок в Гостомелі», — зазначив Микола Чернявський.

Зростання популярності Руху «Справедливість» є тенденцією змін політичних уподобань середнього класу, адже в партію приходять молоді обличчя. В Київській обласній організації переконані: молодь Гостомеля готова брати на себе відповідальність за своє майбутнє та має намір йти у владу, щоб не давати можливість перемагати гречці!