Рух «Справедливість» підтримав бал-аукціон для допомоги онкохворим

Чернігівська команда Руху В. Наливайченка «Справедливості» завітала на Різдвяний благодійний бал-аукціон «Діамантові Янголята». Креативне творче об’єднання «Академія Зірок» організувало цей захід у концерт-холі комплексу «Градецький», де всі бажаючі могли купити на аукціоні і дитячі роботи, виготовлені власноруч, і картини професійних художників.

Для цієї благородної справи діточки зі всіх регіонів України виготовляли різні лоти: від вишитих бісером картин до власноруч виготовленої сумочки у стилі Шанель.

діти хворі чернігів 5

А члени Національної спілки художників України та Чернігівського об’єднання художників «Деснянська палітра» передали на продаж майже 40 своїх полотен.

діти хворі чернігів 3

Керівник Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова теж зробила свій вклад у святу справу, придбавши 7 лотів.

діти хворі чернігів 4

Кошти, зібрані від продажу, будуть використані на потреби відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії для новонароджених та недоношених дітей Чернігівської обласної дитячої лікарні та на додаткове обладнання для повноцінного функціонування лінійного прискорювача в обласному онкодиспансері.

Лоти, які так і не знайшли власників, передадуть у подарунок Чернігівській обласній дитячій лікарні.

діти хворі чернігів 1

Бал-аукціон «Діамантові яноглята» — це спосіб долучитися до благодійного марафону «Промінь надії» для збору коштів на лінійний прискорювач. Марафон стартував 20 листопада, відтоді до благородної справи долучилася практично вся область. За цей час зібрали більше 120 тисяч гривень.діти хворі чернігів 7

 

Сам же благодійний аукціон «Діамантові янголята» зібрав більше 25 тисяч гривень.