«Вимагаємо справедливості!» в Ірпіні (відео)

Активісти Ірпінської міської організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Микола Чернявський, Ігор Конів, Микола Бударний разом із активістами Бучанської міської організації партії Юрієм Маюком, Володимиром Еннановим та членами Секретаріату Київського обласного штабу Аллою Збанацькою, Мариною Дехтяр, Олександр Збанацький провели акцію «Вимагаємо справедливості!» на площі Шевченка в Ірпіні, що на Київщині.

ІрпіньЗараз Всеукраїнська акція, ініційована Рухом В. Наливайченка, проходить в багатьох населених пунктах України. Головна мета акції — привернути увагу громадськості та активізувати спільні зусилля проти корупційних та офшорних схем наших можновладців та, зокрема, президента Порошенка.

Мешканці Ірпеня одностайно підтримують вимоги лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка в його прагненні подальшого кримінального розслідування офшорів, щоб повернути вкрадене в українську економіку. Тож активісти Руху вимагають припинити тотальний грабунок країни можновладцями та покарати тих, хто винен у злочинах проти кожного мешканця країни.

Звернулися активісти Руху Наливайченка із закликом до своїх земляків разом змусити владу повернути вкрадене в Україну та боротися проти такого ганебного явища, як корупція, яка є причиною збіднілості кожного українця.

Ірпінь 2

Відновлення соціальної та економічної міцності країни – один з основних пріоритетів Руху В. Наливайченка «Справедливість».