Рух «Справедливість» вимагає імпічменту президента

«Порошенко має піти! Так буде краще для всіх», — написав лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Активісти Руху В. Наливайченка «Справедливість» були серед 15 тисяч українців, які у неділю (3 грудня) вийшли в столиці на «Марш за імпічмент». Вимоги дві: імпічмент президента та створення Антикорупційного суду.

ІМПІЧМЕНТ

Президент Порошенко не виконав жодної своєї передвиборчої обіцянки:

· не продав бізнес і магазинів «Рошен» відкривається більше, ніж нових лікарень;

· усі реформи його урядів – провальні. Рівень корупції вище, ніж за часів Януковича;

· обіцяв закінчити АТО за два тижні, потім — багато говорив про перемир’я на Донбасі, натомість там продовжують гинути і військові, і цивільні.

f58139e-untitled-1-copy

Щороку статки Порошенка та його родини ростуть ледь не у геометричній прогресії, тоді як українці вже за межею бідності. Його гроші в офшорах і він ухиляється від сплати податків. Тільки за це він має піти з посади та відповідати перед судом та людьми!

Нещодавно лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко був у Сполучених Штатах Америки, спілкувався з конгресменами, сенаторами, високопосадовцями. Вони вже не просять, а просто вимагають від української влади, щоб запрацював нарешті незалежний Антикорупційний суд та було припинено тиск на новостворені антикорупційні органи!

«Рух «Справедливість» 3 грудня разом із тисячами українців вийшов у столиці на «Марш за імпічмент». Петро Порошенко має піти, бо він показав свою неспроможність і небажання боротися з головним внутрішнім ворогом, який знищує країну – корупцією! Ми ж стоїмо на тій позиції, що представники влади та, у першу чергу, президент мають знати: за корупцію в Україні карають!» — зазначив керівник Секретаріату Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

 

Марш за імпічментЯкщо Верховна Рада під час цього сесійного тижня не ухвалить закон про імпічмент президента, Рух «Справедливість» разом із народом знову вийдуть на Майдан.

І звідти вже не підуть доти, доки влада не піде геть.