Корупціонери 4-ї міської лікарні в Полтаві проти акції «НЕ ПЛАТИ!» (відео)

Полтавська міська організація Руху В. Наливайченка «Справедливість» продовжує акцію «Не плати», яка направлена на інформування населення щодо їхніх прав у сфері охорони здоров’я. Головна мета активу Руху — протидія поборам у медзакладах Полтави.

Не оминули увагою активісти і 4-ту міську клінічну лікарню. Окрім інформаційних листівок, вони також повісили плакат із декларацією головного лікаря пана Куроєдова. За словами організаторів акції, цей плакат яскраво демонструє пацієнтам куди насправді йдуть зібрані з них у лікарні кошти. І години не минуло з початку акції, як старший медперсонал, за вказівкою головного лікаря, всіма доступними методами намагався зірвати плакат з декларацією

За словами організаторів акції, такий супротив від старшого медичного персоналу лікарень є сигналом того, що вони рухаються у вірному напрямку. Адже така реакція від людей, які покривають побори, засвідчує, що вони несуть збитки від відмови людей платити невідомо за що. Тож координатор акції Ігор Головатий повідомив: зупинятися Рух «Справедливість» не планує, акція продовжується, буде змінюватися лише дислокація. У підсумку активісти планують охопити всі лікувальні заклади Полтави (https://www.youtube.com/watch?v=iJ-7QNjyvTA).