Громадські активісти, волонтери мали б активно працювати у мирному житті. “Якби не війна…”

Представники Руху «Справедливість» відвідали фотовиставку «Якби не війна…», що нещодавно відкрилася в Чернігові.

«Це більше, ніж просто світлини, це — неймовірно промовисті фоторозповіді про українських героїв, їхніх матерів, сестер, дружин, близьких і рідних їм людей, які наважилися відпустити своїх чоловіків на війну і за цей час пережили пекло на землі…», — ділиться враженнями керівник Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова.

Серед робіт — і світлина сина активістки Руху, мами Героя-оборонця України Наталії Ратушної. Її син — Петро Монтін (позивний «Шиша») із перших днів АТО, а по факту — війни, і до цього часу захищає від агресора Батьківщину на сході, незважаючи на неодноразові поранення в боях. Після лікування серце і душа героя та патріота своєї держави і рідної землі не може бути осторонь, коли іде війна. Тому Петро і досі на передових позиціях, з гордістю і мужністю справжнього чоловіка виконує свій обов’язок перед Батьківщиною, оберігаючи мирне життя кожного українця.

Окремо хочеться відзначити і світлини, на яких наші мужні українки, жінки-воїни постали у доволі незвичних, витончених, гарних і чарівних образах, майже таких, як і самі ці справжні Берегині рідного краю.
«Це не просто 122 фотографії, це — 122 долі та історії бійців АТО, наших захисників і оборонців Батьківщини», – наголошує Оксана Голубова.

imageimageIMG_5268imageimage