Напрацювання Програм по розбудові регіону, формування списку корупціонерів області та боротьба з контрабандою на кордоні, — “Справедливість” продовжує свою роботу на Закарпатті

“Не дивлячись на відсутність світла (правоохоронці розпочали АТО), Закарпатська команда Руху “Справедливість” провела свій обласний з’їзд. 25 керівників міських та районих парторганізацій звірили години та розпланували свою спільну подальшу роботу”, — написав на своїй сторінці у фейсбуці застпник лідера Руху Руслан Колєсніков.

За його словами, чершочергове, над чим працюватимуть, — з 11 червня створена Рухом Наливайченка робоча група відстежуватиме ситуацію на західних кордонах, пояснюватиме подорожнім їхні права та обов’язки і стежитиме, щоб митники не принижували людей. Адже з введенням безвізу з ЄС, поток українців, які перетинатимуть кордон, значно підвищиться, що може викликате певну напругу.

Окрім поточних завдань, команда Наливайченка на Закарпатті доопрацювує зараз Програми по розбудові регіону; формує списки корупціонері області, які зараз засіли у владних кріслах; усіма законними та можливими методами бореться з контрабандою на кордоні.

“Закарпаття – регіон специфічний у силу географічних та історичних моментів. І люди тут – дуже мудрі. І політична картинка тут іноді дивує, люди роблять досить несподіваний вибір. Тому мені вкрай приємно, що тут повжають нашого лідера Валентина Наливайченка! Дякую керівнику обласної організації Руху Володимиру Чубірку та активу партії за те, що доносять всі цінності нашої команди та нашого лідера мешканцям прекрасного українського Закарпаття!” – зауважив Руслан Колєсніков.