Одного дня кожен із вас відповість за всі скоєні злочини! — Наливайченко висловив обурення з приводу порушень на виборах до ОТГ 30 квітня

«Хочу сказати виборцям: люди, схаменіться! Майте розум і гідність не продаватися! Хочу сказати ділкам від влади і ділкам від виборів: зупиніться! Одного дня кожен з вас відповість за всі скоєні злочини!» — написав політик у своєму фейсбуці.

«Порушення на виборах до об’єднаних територіальних громад України 30 квітня цього року були зухвалими, показовими, цинічними», — написав політик на своїй сторінці у фейсбуці. Тотальний підкуп виборців, тиск на кандидатів, в тому числі – адміністративний, і їхнє залякування, перекуп кандидатів, злива бруду в пресі, фейкові листівки, — ось перелік «технологій», які використовувалися під час кампанії і самих виборів, зауважив лідер Руху «Справедливість» Валентин Нливайченко.

«У той час, як розвозилися гроші, роздавали безкоштовний алкоголь, особливо «кмітливі» орали городи для виборців, роздавали добрива і отруту проти шкідників! Ми будемо добиватися справедливості, як би важко не було: позиватися, доводити, вимагати кримінальної відповідальності за злочини на виборах, не мовчати!» — наголошує політик.

Також лідер Руху «Справедливість» подякував своїй команді, «яка, попри злочинні дії влади і потурання порушенням, масу інших штучних перешкод з боями пробивається до місцевих органів влади: від учора маємо наших представників в ОТГ на Черкащині, Рівненщині, Чернігівщині, Закарпатті, Франківщині. Дякую кожному українцю, який підтримав наших кандидатів!».

Звернувся Наливайченко й до тих, хто фальсифікували результати, займалися підкупом, розгортали проти конкурентів брудні інформаційні кампанії: «Ви — дно! Дно влади, дно принципів і цінностей, дно сьогоднішнього дня і майбутнього!». Лідер Руху «Справедливість» обіцяє, що разом зі своєю командою буде добиватися покарання за порушення Закону, бо мають на руках купу доказів.