Голосуйте за нові обличчя!

Лідер Руху «Справедливість» відвідав «гарячу точку» виборчих перегонів на Черкащині.

_IVA4038

«До місцевих територіальних громад має прийти нова команда. Команда, яка знає проблеми своїх громадян, знає, як їх вирішувати і звітуватиме кожному з вас», — наголосив Валентин Наливайченко на зустрічі з людьми у Шполі, що у Черкаській області.

_IVA3890_IVA3872

Шпола — основна “гаряча точка” на виборах 30 квітня. Саме тут зафіксовано серйозні проблеми із ходом виборчого процесу. За даними КВУ, саме тут найбільше намагань окремих партій, рухів вести виборчу боротьбу по за межами закону. Місцеві мешканці попросили підтримки Руху «Справедливість», адже, за їхніми словами, «рука справедливості» так і не добралася до їхнього району.

_IVA3836

Заступник голови Руху Руслан Колєсніков, у свою чергу, також звернувся до людей: «Я хочу вас попросити: дайте нам шанс змінити країну! Підтримайте нас! аби ви побачили реальні зміни на краще вже зараз».

_IVA4060

Місцеві мешканці під час спілкування на центральній площі міста скаржилися на відсутність водопостачання та на погане медичне обслуговування. Лідер Руху Справедливість Валентин Наливайченко одразу звернувся до партнерів – Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Пирогова з проханням приїхати у Шполу і провести виїздний лікарський прийом на центральній площі Шполи.