Наливайченко: ми готові до перемоги та об’єднання

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко вважає, що систематичні порушення виборчого законодавства та тиск влади не лякає, а лише мотивує кандидатів від політсили на виборах до об’єднаних територіальних громад.
«Ми пройшли вже не одні вибори, в тому числі і на Черкащині, — в Тальнівській об’єднаній громаді. Зараз готові перемагати у нових округах», — заявив політик у Черкасах, де перебуває із робочим візитом.

_IVA3294

Керівник областної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр поінформував, що партія висунула 76 кандидатів на місцеві вибори, які йдуть на вибори у чотирьох ОТГ. Він запевнив: у разі перемоги, депутати від Руху «Справедливість» забезпечать прозоре управління цими громадами, законне та раціональне використання коштів громади, вестимуть непримириму боротьбу за верховенство права та побудови життєздатної країни.

_IVA3629

_IVA3331

Керівник Секретаріату партії, заступник Наливайченка Руслан Колєсніков наголосив, що кандидатам від «Справедливості» довіряють люди, влада нервує, на актив Руху виливаються тонни бруду та погроз.

«На Рух «Справедливість» чиниться тиск, нас намагаються очорнити і дискредитувати. Але «чорний піар» влади лише нам на користь»,- заявив він.

Колєсніков нагадав, як під час нещодавнього візиту Валентина Наливайченка на Чернігівщину прихильники Руху «Справедивість», які їхали на зустріч з лідером, зупинили невідомі та не пустили до Козельця, перекривши кількома автомобілями трасу з боку Чернігова. Постраждали активісти, яких витягнули з машини та побили.

Днями брехливими листівками недолугого змісту, якими обклеїли один з районів Київщини, намагалися дискредитувати керівника Київської обласної організації Руху Костянтина Бєдового.

«Ми звернулися до правоохоронних органів із вимогою розслідувати ці прикрі інциденти і не допускати подібного у майбутньому», — наголосив лідер Руху Валентин Наливайченко.

_IVA3478

Водночас він підкреслив, що його політична сила готова до об’єднання з іншими патріотичними партіями: «Після 30 квітня настане 1 травня. Тим, хто зараз веде між собою запеклу боротьбу, треба буде об’єднуватися заради ефективної роботи у владі. І ми готові до об’єднання з патріотичними організаціями».

Нагадаємо, що друга хвиля виборів до об’єднаних територіальних громад відбудуться в неділю, 30 квітня.