До президента України на автобусі «Рейси на Москву» із триколором (відео)

На зустріч до президента України Петра Порошенка, який вчора відвідав місто Кремінна, людей та працівників Луганської обласної військово-цивільної адміністрації звозили на автобусах із російськими номерами та прапорцями, дуже схожими на державні прапори Російської Федерації. На автобусі напис: «Рейси на Москву» та російські номери телефонів.

Побачивши це, багато активістів обурилися. Президента вони так і не дочекалися, бо одразу ж просто розвернулися й пішли. Вибухнули і соцмережі.

«Петре Олексійовичу, може вже на Москву? Або на Ростов? Дайте Україні шанс!» — майданівець Р. Колєсніков Майданівець, волонтер, заступник керівника Руху Наливайченка «Справедливість» Руслан Колєсніков. Він повідомив, що активісти Руху відмовилися навіть від особистої зустрічі з президентом, яка була запланована після зустрічі з мешканцями Луганщини.

На своїй сторінці у фейсбуці Колєсніков написав: «Друзі, хто є Порошенко та його оточення: сєпари чи патріоти? Чи просто він оточив себе ідіотами?».

Нагадаємо, що тиждень тому Рух Наливайченка «Справедливість» після того, як у Добропіллі (Донеччина) місцева влада познімала всю національну символіку, що була на вулицях міста, звернувся до президента з вимогою проконтролювати роботу віськово-цивільних обласних адміністрацій.