Наливайченко: Росія блокувала телефони українських нардепів під час відсторонення Януковича

Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко закликав ніколи не забувати про російську агресію в Україні. «Коли на засіданні Верховної Ради голосували за відсторонення Януковича, всі телефони нардепів з опозиції були заблоковані саме з Росії», — заявив він у програмі «Політклуб» з Віталієм Портниковим на Еспресо.TV

За словами екс-голови СБУ, під час Революції Гідності всі телефони, домашні адреси людей, які закінчували військові вузи, були передані Росії. Приватні мобільні телефони всіх нардепів вже були в руках російських спецслужб. Коли у ВР голосували за відсторонення Януковича, всі телефони нардепів з опозиції були заблоковані телефонними роботами. Це означає, що на ваш телефон забивають зв’язок з номера з кодом +7 (код Росії). Тоді людина не може подзвонити», — наголосив Наливайченко.

За його словами, першим попередженням спроби теракту, який був спланований проти українського мирного населення російським ГРУ, стало затримання жінки з вибухівкою біля київського метро «Хрещатик» 17 грудня 2014 року.