Наливайченко: від США нам потрібні чотири кроки

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко назвав в ефірі одного з українських телеканалів чотири кроки, які потрібні Україні від США.

За словами одного із найвпливовіших українців, якого завжди радо зустрічають у Вашингтоні, крок перший — це тверда позиція, що Крим є і завжди буде невід‘ємною частиною України, незважаючи на його анексію. Крок другий, на думку політика, – це деокупація частини Донецької та Луганської областей, насамперед, виведення російських військ та озброєння.

«Крок номер три. Нам потрібна серйозна фінансова допомога з боку США: на оборону, на відновлення інфраструктури та житла для потерпілих від окупації громадян. І головний, четвертий крок — це підтримка Вашингтону для знищення корупції та нелегальних офшорів у верхівці української влади», — наголосив лідер Руху «Справедливість».

Коментуючи інавгурацію 45-го президента США, на який за куплені запрошення поїхало безліч українських політиків, він наголосив, що це суто паркетний захід, який нічого не дасть українським виборцям.