«Справедливість» Черкащини запрошує приєднуватись до Руху

Черкаська обласна організація партії “Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” збирає команду однодумців, готових працювати заради змін у країні.
Керівники регіональної організації запрошують приєднуватись до політсили активних, креативних, патріотично налаштованих людей.
“Я хотів би бачити у нашій “справедливій команді” активних та небайдужих громадян, які хочуть змін у суспільстві. Ми зацікавлені у співпраці з представниками різних сфер діяльності, щоб почути з перших вуст та розуміти, які є проблеми в кожній галузі. Щоб спільно напрацювати план вирішення задач, що заважають рухатися вперед, та спільно, якомога швидше, почати їх вирішувати”, — зазначив керівник обласної організації Олег Котляр.
За його словами, нещодавно партійці забрендували офіс, аби люди розуміли, де можно познайомитися з тим активом, який працює вже зараз. Тут же, в обласному офісі Руху “Справедливість” відкрився Юридичний центр, де мешканцям регіону безкоштовно фахівці готові надати кваліфіковану консультацію.
“Ми хочемо, щоб черкащани були обізнані, що ось ми є, що 5 жовтня у нас відбулась обласна установча конференція Руху Валентина Наливайченка “Справедливість”. Ми працюємо для жителів Черкас та області. І вони мають право знати, де трудиться, як ми жартома говоримо, команда “рятувальників” — сказав Олег Котляр.
Нагадаємо, що 5 жовтня у Черкасах презентували обласну організацію партії “із силовим характером”.
Також вже працює гаряча лінія черкаського Руху “Справедливість”: +38 (0472) 33-03-66; e-mail : spravedlyvist.cherkasy@gmail.com; spravedlivo.ato.ck@ukr.net. Офіс розташувався на вул. Хрещатик, 193.