Після Революції Гідності український народ залишився без правоохоронців, — Наливайченко

Український народ після Революції Гідності залишився без правоохоронних органів – проукраїнських, або хоча б лояльних до людей. Заявив лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко в інтерв’ю Громадському радіо.

Янукович, протягом майже чотирьох років свого президентства, вкоренив у всі правоохоронні органи, включно з СБУ, «донецьких» або проросійськи налаштованих людей, — наголосив Наливайченко.

«В українські спецслужби влаштовувалися на роботу ті, хто був на службі в Росії в ФСБ, або російській армії. Я говорю конкретно, адже значно легше говорити, спираючись на конкретні приклади: в Донецьку в регіональному відділенні СБУ до 2014 року на стінах в офісі висіли запрошення для сімей так званих офіцерів СБУ провести відпустку в санаторіях ФСБ в Росії. Маленький приклад, але він демонструє, якою була СБУ до лютого 2014 року, які правоохоронні органи створив Янукович та яких керівників він призначав, яких офіцерів направляв у всі підрозділи від Києва до Донецька», — розповів Наливайченко.

Таким чином, робить висновок двічі голова СБУ, в один день, в один момент Україна втратила все у сфері безпеки – армія була деморалізована. «Пам’ятаєте, Янукович, навіть, намагався вивести армію на вулицю і кинути її на боротьбу з власним народом. Тож, інфільтрація та нанесена шкода в лавах правоохоронних органів, Служби безпеки України були значними та болючими для національної безпеки України», — підкреслив голова руху «Справедливість».

Джерело: https://hromadskeradio.org/en/programs/ukraine-calling/spies-lies-bad-guys-intelligence-espionage-terrorism-in-ukraine