У Рівному з’явилася «Справедливість»

Рівненська міська організація партія «Прогрес» офіційно перейменувалася на «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». Відповідне рішення прийнялй одноголосно на загальних зборах міської організації.

“Ми з «Прогресом» пройшли швидкий, динамічний та дуже продуктивний шлях. Внаслідок об’єднавчих процесів, почали співпрацювати більше ніж 200-ма громадськими організаціями, спілками ветеранів АТО, партіями, профспілками. Аби не бути розрізненими, ми прийняли рішення з’єднатись в єдину силу – Рух «Справедливість». Саме об’єднання потрібно нині в Україні. І разом ми повинні дійти до успіху”, – зауважив керівник обласної організації Руху «Справедливість» Анатолій Сидорук.

Одразу на конференції обрали і нового керівника міської організації. Рішенням обласної політради було запропоновано кандидатуру добре знаного в місті культурного діяча, громадського активіста Тараса Максименка. Всі присутні підтримали його одноголосно.

“Хочу подякувати за довіруБ я її виправдаю. Сьогоднішній крок для себе вважаю надважливим. Брати відповідальність завжди важко, але я готовий до цього. Ми починаємо працювати. Не вважаю, що посада керівника — це не великий чин. Це, в першу чергу, ціла маса копіткої та невпинної праці. Тому, з сьогоднішнього дня ми закочуємо рукави і починаємо боротьбу за справедливість”, – сказав Тарас Максименко. 

Окрім керівника, обрали і політраду міської організації у складі 13 чоловік.