Волинська «Справедливість» подала до прокуратури заяву на лісівників

Волинська регіональна організація партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» подала на ім’я прокурора області Максима Киричука заяву з приводу зловживань та різного роду розкрадань в лісовій галузі, до яких причетне нинішнє керівництво обласного управління лісового та мисливського господарства.

Протягом останніх трьох місяців активісти Руху В. Наливайченка «Справедливість» збирали інформації щодо злочинів у лісовому господарстві Волині. Так, найбільше порушень виявили у сфері закупівель, які здійснюють лісгоспи, в тому числі позашляховиків, форменого одягу та інших основних засобів.

На другому місці — порушення у договорах на надання лісгоспам охоронних послуг ТОВ «ГОЛІАФ» і попередніми фірмами. Та чи не найбільше обурює зловживання верхівки управління ЛМГ в особі начальника Олександра Кватирка, його заступників та керівництва на місцях, у питанні неконтрольованої вирубки лісів, видачі фіктивних документів та відсутності належної ревізії (аудиту) господарської діяльності лісгоспів та державних лісогосподарських підприємств.

«Чомусь ці факти не озвучуються і не підіймаються правоохоронними органами, адже винних досі не притягнуто до відповідальності. Ми з командою Валентина Наливайченка «Справедливість» готові йти до кінця, поки покарання не понесуть всі, хто підштовхує Волинь до екологічної біди та краде гроші з наших кишень!», — наголошує керівник Волинської обласної організації партії «Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» Назар Романюк.

Політик написав заяву до обласної прокуратури з вимогою перевірити службових осіб на предмет наявності у їхніх діях ознак злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення чи розтрата ввіреного майна) та розпочати окремо по кожному вказаному факту досудове розслідування.

photo_2016-10-12_15-44-47 photo_2016-10-12_15-45-22 photo_2016-10-12_15-45-03