«Справедливість» на Черкащині контролюватиме ремонт доріг в області та реформування правоохоронних органів

Обласну організацію партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» на Черкащині очолив колишній начальник управління СБУ в області Олег Котляр. Його кандидатуру одноголосно підтримали делегати установчої конференції, що пройшла у Черкасах.

IMG_0704

Основні напрямки діяльності Руху “Справедливість” — боротьба з корупцією, соціальна та історична справедливість. Про це заявив заступник керівника партії Руслан Колєсніков. Він подякував місцевим активістам, журналістам, воїнам АТО, які допомагали у розвитку організації, яка створювалася як ГО “Антикорупційни Рух”.

“Ми починали саме з громадської організації, метою створення якої була боротьба з корупцією. Ми розуміли, що окрім зовнішнього ворога, нашій країні загрожує внутрішній агресор — тотальна корупція. Наші можновладці виводять мільярди доларів за кордон. А від цього залежить якість нашого з вами життя. Нам вдалося об’єднати навколо себе більше 200 громадських організацій. Ми започаткували загальнонаціональний проект “Армія Гідності” і об’єднали навколо себе воїнів АТО та волонтерів, яким допомагаємо створювати гідні умови воякам, які зараз на передовій», — розповів Колєсніков.

IMG_0702

Він також повідомив, що лідер Руху «Справедливість» підписав Меморандум про стратегічну співпрацю з Першим добровольчим мобільним шпиталем, який об’єднує військових медиків-волонтерів. Вони безкоштовно на лінії вогню рятують життя та здоров’я нашим хлопцям.

«Але ми зрозуміли, що громадського тиску на недолуге керівництво країни для змін на краще в країні недостатньо. Потрібно брати на себе відповідальність і йти до влади. Тому ми стали політичною силою, яку очолив Валентин Наливайченко. Наша мета — дати можливість саме вам, звичайним громадянам приходити до влади, щоб зламати хребет корупції, яка руйнує нашу державу», — зауважив заступник керівника Руху.

Серед гостей, які завітали до Черкас на установчу конференцію був і керівник проекту “Армія Гідності”, член політради Руху Валентина Наливайченка “Справедливість” Тарас Констанчук. Як завжди різкий у своїх висловлюваннях, ветеран АТО заявив: нині при владі не українці за менталітетом, а бізнесмени. У першу чергу, людина, яка відповідає за всю країну, повинна думати про державу, а не про свої власні інтереси. Саме тому всі патріоти повинні об’єднуватись та діяти на місцях.

«При владі негідники, які не зацікавлені в збереженні країни, як держави! Через це я впевнений, що Україні потрібні чесні, незаплямовані, активні молоді люди! Я бажаю команді «Справедливості» у Черкасах наснаги та сил! Об’єднаними зусиллями нам вдасться зробити багато добрих справ для українців та для країни! Я дуже сподіваюс , що ваша черкаська організація буде однією з найкращих в Україні. І сподіваюся на те, що нам вдасться пройти свій шлях і передати країну у хороші світлі руки для майбутніх поколінь» – наголосив Тарас Костанчук.

Новобраний керівник Черкаської обласної організації Руху “Справедливість” Олег Котляр подякував Наливайченку за довіру та пропозицію очолити регіональний осередок. “Я впевнений, що з такою командою, з такими людьми, які хочуть змінити нашу державу на краще, ми досягнемо високих результатів. Ми виконаємо всі завдання, які поставить перед нами український народ. Ви ж бачите, що Революція гідності повністю змінила настрої громадян. Проте тих змін, які вони чекали від нової влади, не сталося. Зараз ми спілкуємося з багатьма людьми. У нашій команді присутні радикально налаштовані люди, зокрема, — наші воїни, яким потрібна цілісна держава. А є підприємці, яким потрібна стабільність і гарний економічний розвиток у країні. Тож ми спільно працюватимемо, щоб це все реалізовувалося” — зазначив екс-керівник Черкаської обласної СБУ.

За його словами, ідея та мета Руху “Справедливості” закладена в назві. Справедливе відношення держави до громадян, справедливе відношення громадян до держави. Власні інтереси — це окремо, інтереси держави — окремо. Тобто, це, в першу чергі, боротьба з корупційними схемами.

Перше, за що візьметься новостворена команда на Черкащині – контроль ремонту доріг в області. Адже гроші на це виділені, але тендери проводять якось дивно. Все ніяк не оберуть, хто ж краще асфальт закатає. Ближче до зими один із тендерів все ж провели. Тож є всі варіанти того, що латати дорожнє полотно в регіоні почнуть коли на вулиці вже буде “мінус”.

І друге важливе завдання черкаської команди Наливайченка – контроль реформ у правоохоронних органів.

Заступник лідера партії Руслан Колєсніков проінформував: до кінця жовтня осередки Руху Наливайченка «Справедливість» будуть відкриті в усіх областях України.

Нагадаємо, що новобраний керівник Черкаської обласної організації партії “Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” Олег Котляр закінчив Черкаський державний технологічний університет, Суворовське, а потім- військове училище. після цього продовжив навчання в академії СБУ. Пройшов шлях від лейтенанта до керівника обласного управління СБУ. Учасник АТО.