Рівненська «Справедливість» відправила допомогу в АТО

 Останнім часом громадськість стала забувати, що Україна продовжує жити в стані неоголошеної війни. Українським військовим і дотепер потрібна наша допомога, не зважаючи на запевнення з телеекранів, що в нас все добре. Тим часом, боротьба триває, і до активістів Руху «Справедливість» у Рівному звернулись захисники з проханням відремонтувати паливні насоси для автомобілів «КАМАЗ».

Рівненська «Справедливість» відправила допомогу в АТО

Рівненська «Справедливість» відправила допомогу в АТО

«Паливні насоси ми відремонтували. Техніка довго стояла і потрібно було їх перебрати, замінити деталі, які вийшли з ладу. Не буду вдаватися в технічні деталі, але гарантію на нашу роботу ми даємо і паливні системи мають добросовісно відпрацювати не один рік», — каже майстер Олександр Цимбалюк. Чоловік одразу ж погодився допомогти, без зайвого піару.

«Сьогодні паливні системи вирушають на схід України, в зону АТО. З міркувань безпеки, військові просили не розголошувати куди саме іде допомога. Одне скажу: це — район Лисичанська. Нині ми відремонтували тільки дві паливні системи. На черзі — ще шість», – каже заступник керівника Рівненської обласної організації Руху В. Наливайченка  «Справедливість» Олександр Сачевчич.

Із нашими захисниками рівненські активісти зв’язались, щойно допомога дістанеться місця призначення, Рух «Справедливість» прозвітує суспільство.

А попереду — перші холоди і нашим воякам потрібні теплі речі, — ковдри, шкарпетки, спідня білизна, шкарпетки. Всі, хто має можливість та бажання доєднатися та допомогти бійцям, можуть звернутися у Рівному до активістів та принести свої допомогу за адресою: вул. С. Петлюри, 1 (Народний дім, 2 поверх), приймальня Руху «Справедливість».

Теги: АТО, Рівне