На Рівненщині відбулась першша районна конференція громадсько-політичного руху «Справедливість»

Після обласної конференції на Рівненщині стартувало проведення заходів районних та міських мастштабів. Розпочали із одного із стратегічних міст – Сарн. Цей район є найбільшим за кількістю населення в області – більше 110 тисяч. Окрім цього, з ним пов’язане і загальноукраїнське горе – нелегальний видобуток бурштину. А це сотні мільйонів гривень недоотримані бюджетом держави, соцзабезпечення та шанс на достойне життя українців. Окрім цього загальновідомо, що команда рівненської «Справедливості» вже кілька років лобіює «Закон про бурштин», який вигідний саме громадянам.

image

Члени команди сарненської «Справедливості» вже не один рік працюють один з одним пліч-о-пліч. Саме тому вони найшвидше зорганізувалися. Очолив громадських активістів та молодих політиків Василь Іванюк, депутат районної ради та головний лікар Сарненської лікарні.

image

— Ми притиралися один до одного не один рік. – Василь Іванюк. – Я щиро радий, що мене підтримали люди. Ми працюємо на Сарненщині плідно. Наша конференція це не початок, а логічне продовження наших зусиль, бачення майбутнього не тільки нашого краю, а і України загалом.

image

Відвідали районну конференцію обласний очільник громадсько-політичного руху «Справедливість» Анатолій Сидорук та член Рівненської обласної політради Олександр Репута. Впродовж дня вони злагоджено працювали разом із сарненчанами.

image

— Я знаю сарненську команду дуже давно. – каже Анатолій Сидорук. – Ми з ними пройшли і всі негаразди Майдану і пережили політичний тиск. Це зробило нашу співпрацю тільки тіснішою. В нас вже є чимало планів подальшої роботи і в пріорітеті ми завжди ставитимо благополуччя України та справедливе життя її громадян.

image