На Львівщині команду Руху В. Наливайченка «Справедливысть» очолив Петро Колодій

Сьогодні, 12 серпня, під час установчої конференції керівником Львівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» обрали відомого громадського діяча та політика Петра Колодія.

image

«З ним ми почали рух як громадська організація. Нині переходимо в політичну площину, бо розуміємо: громадський тиск не приносить бажаних результатів. Так, робота активістів дієва, але недостатня, щоб вигнати з влади тих «офшорників», які окупували нашу країну», – зазначив заступник керівника Руху Руслан Колєсніков.

image

За словами Колєснікова, головна мета організації – завершити Революцію Гідності, забезпечити справедливе покарання для негідників, які привели війну в державу, розстрілювали активістів на Майдані і грабують нашу країну до сьогодні.

«Ми готові брати на себе відповідальність і відновлювати Україну, вочевидь тому щодня до Руху долучаються нові активісти. Багато людей аполітичні, але вони розуміють: якщо зараз не об’єднатися і спільними зусиллями не позбутися як зовнішніх, так і внутрішніх ворогів, можемо втратити країну. Для активістів, які не бажають йти в політику, діє громадська платформа «Антикорупційний рух», – нагадав він.

image

Водночас, голова обласної організації Петро Колодій закликав громадськість не стояти осторонь політичних процесів та долучатися до команди, яка протидіє корупції і готова до відповідальності за майбутнє країни.

«Сьогодні саме команда Валентина Наливайченка пропонує чіткий план реалізації завдань Революції ГІДНОСТІ й усвідомлює, що для цього передусім необхідна революція у свідомості кожного громадянина. Лише об’єднавши зусилля зможемо змінити країну на краще», – заявив Колодій.

image

На завершення засідання батько загиблого Героя АТО, почесний гість заходу поет Іван Пазин створення нового Руху відзначив авторськими рядками.

image

Як повідомляють, представники Руху вже до кінця вересня планується реєстрація відповідних організацій по всій Україні.

image